Uncategorized

Halvårsdag, semlor & pannkakor!

Idag fyller min lillasyster halvår, alltså 15 1/2 år! Vi är nog lite ensamma om att fira halvårsdagar i min familj, och det är bara vi barn som firas. Men jag tycker det är kul. Det är en ursäkt till att få fira och fika, och en anledning att umgås nu när alla bor på olika håll.

Jag och Annika dök upp hos pappa vid halv åtta där vi överraskade Hannah med frukost och tårta. Eftersom det är internationella pannkaksdagen idag så var amerikanska pannkakor en självklarhet 😀 Tyvärr hade vi ingen grapefrukt trots att det även är grapefruktens dag… Många temadagar idag!

.

.

Men det är ju ingen fettisdag utan semlor. Jag gillar inte klassiska semlor, men jag är omgiven av familj och vänner som älskar semlor så jag tog mig till Bullar & Bröd för att köpa med lite gott. Bullar & Bröd vann med bästa semlan i That´s up Stockholms stora test så förväntningarna var höga! (Fick dock 3/5 av pappa som inte var så imponerad)

Semlorna inspirerade mig även till att rita små tjocka semlor överallt. Både klassiska och lite nya varianter som wraps, nachos och shakes.

.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *