Uncategorized,  Vardag

(Ny)gamla rutiner! Game on

Hej fina ni, hur är läget?

Jag hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra tackar som frågar. Jag börjar hitta tillbaka till (ny)gamla rutiner vilket känns fantastiskt. Jag började med löpning i september efter att jag under flera år bara kört gym och promenader. Jag använde då en app för att öka på distansen/tiden för löpningen varannan dag och det kändes grymt. Men jag insåg snabbt att jag ville mer så jag la till styrketräning de andra dagarna och power walk på helgen, så det blev träning varje dag. Efter Gällivare, jul och min sjukperiod så blev träningen haltandes. Sängliggandes med frossa och en kost som bestod av soppa och flingor som fått mjukna i mjölk var inte direkt den pepp jag behövde för att börja 2020 på bästa sätt haha. Släng in mammas vistelse på sjukhus och min uppsats så kanske det är förståeligt att träningen nerprioriterades och mest bestod av promenader.

Men nu är jag back at it!! Varannan dag löpning och varannan dag styrka, men jag har även lagt till yoga varje dag (jag är fruktansvärt dålig på det men det känns kul). Så himla skönt att komma tillbaka till vettiga rutiner! Men jag tänker inte straffa mig själv om jag missar någon dag, jag har trots allt annat i livet med plugg och flera jobb. Istället ska jag. bara vara stolt över de dagar jag får till min träning!

Jag började även äta mer vegetariskt och vegansk i december och det går riktigt bra här hemma, denna gången är jag noga med tillskott av järn och lite annat eftersom mina tidigare försök till veganism lett till blodbrist. Jag är nog inte redo att bli 100% vegan, men jag gör mitt bästa och äter på ett sätt som känns gott, bra och ekonomiskt funktionellt för mig.

Som ett sista steg i min hälsoresa så har jag även uppdaterat min hudvård! Jag gillar inte att ha dubbletter hemma och vill gärna hålla min hudvård och likande så enkel som möjligt. Men nu har jag använt upp det mesta och kunde unna mig en uppdatering (woohoo!). Min hy slutade samarbeta i höstas och jag har trott att det berott på stress eller mina nya mat- och träningsrutiner. Men mamma påpeka att det skulle kunna vara att mitt smink och hudvård är så gammalt. Produkter räcker ju i hundra år för mig så jag har flera grejer jag haft sen gymnasiet och början på universitet. Men nu är det som sagt en nystart för mig och jag känner mig peppad!

Jag har även fått besök av Hannah i veckan som skulle på fler öppet hus och jag tyckte det lät mycket bättre att hon tog en fika med mig i väntan på sin mamma, än att hon skulle vänta i regnet. Och apropå Hannah så hittade jag mina gamla instagramkonton från 2010/2011 och där fanns en supersöt bild på min lilla Hannah och hennes hästgosis <3 Mitt hjärta smälter!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *