Vardag

100% svensk sommar

Japp, som rubriken lyder! Idag har vi utsatts för 100% svensk sommar i sin finaste form. Ett väder som pendlat mellan sol, regn, spöregn, mulet, klar himmel, kallt, varmt och kvavt hela dagen. En mix av allt helt enkelt och en huvudvärk till följd av det.

Vi startade dagen tidigt med att ta oss ut i skogen. Vi letade kantareller och hittade ytterst få. Däremot fanns gott om blåbär! Så lite blåbär och smultron att ha till frukost plockade jag med mig hem. Och vi lär nog återkomma bara för blåbär snart.

Vi stannade i skogen för lite paus med mackor och blev uppätna av myggor haha. Efter det fortsatte letandet innan vi åkte till en ny plats, och på vägen spanade inte en gammal kyrka.

Vi letade runt lite på den nya platsen men hann inte långt innan små regndroppar började falla. Och innan vi hann fram till bilden så öppnade sig himlen och ett hårt spöregn följde. Det blev bara värre så vi gömde oss i bilen en stund och fikade med bullar och te 🙂

Sommarregn ger mig verkligen en härlig känsla! Liksom ljudet av regn mot tak, vare sig det är en bil eller en sommarstuga, gör mig glad. Så att fika i bilen och lyssna på regnet var ett perfekt avslut på en härlig dag i skogen.

Sen fortsatte dagen med ärenden i Täby Centrum, lite middag och att vi såg Rocketman på bio. En riktigt bra film för övrigt, se den!! Jag kände att man kanske inte kom så nära karaktärerna men den var ändå riktigt sevärd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *