Temadagar,  Vardag

Alla Hjärtans Dag

Godmorgon vänner!

.

Hoppas ni hade en fin alla hjärtans igår oavsett om ni firade med en parter (eller fler?), familj, vänner eller för dig själv. Man kan ju faktiskt fira med eller utan vem man vill, och helt låta bli att fira om man vill.

.

Min dag började med mitt första handledningsmöte för min masteruppsats. Innan mötet hade jag en klump i magen för känslorna jag har för min handledare är 50/50 respekt och rädsla. Hon är så himla skärpt och duktig men kan vara fruktansvärt sträng och på kandidatnivå var hon lite känd för att skälla ut elever. MEN MÖTET GICK SÅ BRA! 😀 Vi hade trevligt, hon var supersnäll, otroligt hjälpsam och jag gick därifrån med humöret på topp och ut i vårsolen!

.

Hemma så fanns det lite kärleksmums som jag förberett tidigare under veckan, glutenfria och riktigt goda! Så väl hemma blev det lite lunch, lite fika och sen en promenad runt Kungsholmen och lite handling på vägen hem. Det var kul att se hur varannan person gick med en ros eller bukett i handen eftersom det var i tid för folk att vara påväg hem från jobbet.

.

.

Pappa hörde av sig och kom förbi lite spontant. Han bad mig bjuda på te och så överraskade han med mina älskade vaniljhjärtan för att fira alla hjärtans. Vaniljhjärtan ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag fick det på alla hjärtans dag som liten, och ibland kunde jag få ett om jag var sjuk. Så mysiga minnen kommer alltid tillbaka när vi äter det!

.

.

Kvällen avslutades med egentid. För visst kan man vara sig egen valentine och visa uppskattning till sig själv. Jag gjorde det genom att laga lite extra god middag och dricka mitt vatten i ett vinglas haha. Sen blev det romantiska filmer och en myskväll med ansiktsmask och te.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *