Vardag

Andra adventshelgen

Hej ni fina läsare! Hur mår ni? Har ni haft en bra helg och är ni redo för en ny vecka? Jag vet inte om jag är redo för veckan och min massiva to-do list, men jag hade en fantastiskt mysig helg!

På lördagen hade vi adventsfika hemma hos min pappa som hade bakat hur mycket som helst! Han hade alltså ensam fixat pepparkakor, lussebullar, saffranskaka (bästa som finns), knäck och knäckbräck! Vi hade det mysigt med fika, julmusik, glögg-bubbel och jag tillsammans med min lillasyster hjälptes åt att klä granen.

Gud vad jag älskar min familj <3

Söndagen hade ett liknande upplägg i form av adventsfika. Jag blev hembjuden till Emil och Malin, och lilla Cassandra som blev fem veckor på dagen. De hade dukat upp med lussebullar, pepparkakor, hembakt bröd och julskinka. Att baka bröd är Emils nya grej, jag skojar och säger att jag vet att han blivit en pappa för han blir upphetsad av surdeg och shoppar för degskrapor. Men han är en duktig brödbagare så det passar honom! Jag gjorde ett litet kort till deras present och där målade jag honom med ett bröd just därför haha. Vi hade det supertrevlig med massa trevligt folk som jag inte sett sen deras bröllop eller Emils 30års fest. Stjärnan på fikat var förstås lilla Cassie, men även Juni som var vår näst yngsta gäst och hade supermycket energi i kroppen när hon för första gången fick träffa en liten bebis.

Så det var verkligen en mysig och julig helg. Men jag önskar jag kunde levt kvar i helgen och att denna gråa vecka inte hade behövt börja. Jag har fruktansvärt mycket plugg att få gjort nu så jag ska slippa sitta i mellandagarna eller under vår resa till släkten i norr. Jag känner mig också lite ensam i regnet nu när min mamma och styvpappa åkt till Aten igår och min f.d styvmamma och lillasyster till Kap Verde i morse…inte alls avis på dem 🙁 Men jag ska göra det bästa jag kan av veckan! Träna, kanske någon bio, kolla in julmarknader och annat kul!

En helt annan grej. Jag har börjat få spam-kommentarer om tarotkort. Det känns högst oklart och det är skönt att WordPress har bra filter så jag kan radera skräppost innan det publiceras, men så konstigt. Tarot känns långt från fika.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *