Vardag

Bak- och chokladfestivalen!

I helgen (tor-sön) firades bak- och chokladfestivalen på Stockholmsmässan. Jag tog med min syster för det var ju självklart att Fikaguiden behövde besöka en bakfestival!

Vi hade riktigt trevligt och passade även på att besöka Bo och Byggmässan i hallen bredvid, eftersom våra biljetter gav inträde till båda. Men det är svårt att bli upphetsad av takpannor efter man provsmakat choklad och käkat churros haha.

Det var en tydligt fokus på choklad så bakningen hamnade lite i skymundan. Men vi hade kul ändå och nästan i varje monter och vid varje bord fick man provsmaka och möttes av supertrevlig personal. Det var egentligen bara en butik mitt i mässhallen som hade rätt otrevlig personal som mest verkade tycka man störde när man ville handla 🙁 Och inte heller erbjöds man kvitto. Men men, en otrevlig av alla är inget att hänga upp sig vid!

Vi unnade oss lite churros och köpte med både praliner och chokladkakor hem; till oss själva och presenter till våra föräldrar.

Det enda vi kände var lite negativt vad just att bakningen inte riktigt syntes bland all choklad. Om fler bagerier ställer ut nästa år så skulle det vara kul! Nu kändes det lite litet eftersom mässhallen inte var fylld och längst bak var det lite vin, korv och ost vilket inte kändes helt hemma. Men absolut trevligt för dem som vill äta och dricka lite!

Blev så glad av julprodukterna!
Min älskade syster med sina älskade churros <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *