Vardag

Barnvakt och fika

Igår var en fortsättning på den härliga vecka av vänner och kärlek som jag nämnde i mitt förra inlägg. Gårdagen inleddes med att jag mötte upp mamma som varit på läkarbesök på S:t Görans. Med positiva besked från läkaren fick vi en perfekt ursäkt till att unna oss lite fika! 😀

Det blev tillbaka till Systrarna Andersson eftersom mamma inte varit där men tyckte det verkade mysigt. Vi hade supertrevligt med god fika och en bra plats i hörnet på lokalen där vi kunde snacka för oss själva och spana på alla människor och hundar som kom och gick.

Ser ni vårsolen!?

När vi insåg att frukost blivit lunch var det dags att rulla vidare, njuta av vårsolen och göra något (lite mer) produktivt med dagen. Jag behövde ta mig hem för att plugga och teckna lite innan det var dags för mig att vara barnvakt åt Cassie.

Måste få skryta om hur bra det gick! Inte en sur min under hela kvällen (eller ett litet pip fick jag när jag tog bort flaskan för att torka upp spill). Det var bara så mysigt att hänga med Cassie, se på film, gosa och ha en lugn kväll medan Emil och Malin fick gå på dejt med middag följt av Häxorna i Eastwick på Cirkus. Jag blev kvar till runt halv elva och sen blev det hemgång, och självklart fick jag med hembakat bröd <3 . Är så lyckligt lottad med så fina vänner och att vi bor på samma gata.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *