Kreativitet,  Vardag

Björnar i mängder

Jag har startat en tredje instagram… hehe. Japp. Döm mig inte. Jag har två gamla konton som är TIO ÅR GAMLA!? alltså wow. Ett av mina gamla konton kunde jag logga in på så den har nu väckts från graven och är till för tecknade.

Jag tycker det är så skönt att ha mitt privata konto (Michelle.victoria) där jag följer vänner, familj och influensers. Självklart mitt fikakonto (Fikaguiden) där jag följer bagare, receptkreatörer, caféer och matälskare. Men nu finns även mitt nya konto (Bearhugs) där jag följer konstnärer, digitala kreatörer, författare och allmänt kreativa människor. Jag kan varmt rekommendera att ha flera konton, jag hänger där jag känner för och får ett flöde som är mer anpassat för det jag vill se just där och då.

Så om ni känner för det får ni gärna följa Bearhugs, men känn absolut ingen press. Fikaguiden är och förblir mitt prio, följt av Michelle.victoria.

Jag gav i alla fall Bearhugs en profilbild, och lyckades skapa min första GIF! Inte helt perfekt, men mycket nöjd för ett första försök. (Ni får ursäkta de olika formaten, den ena är anpassad för ett inlägg och den andra en stående story). Det lär komma fler GIFs, men fokus nu är lite roliga ritutmaningar under karantäntiden. Jag körde fem dagar av “Quarantine Art Club” förra veckan där min favorit blev kissen som ni kan se längre ner.

.

Jag hängde lite med min mamma i helgen och vi matcha såklart Bearhugs!
Promts för dag två var: “Is a cat, wearing glasses, holding a golden scepter”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *