Kreativitet,  Vardag

En helg av prokrastinering

Varför är det så att ju närmare en deadline jag kommer, ju mindre motivation har jag? Missförstå mig inte, natten innan är motivationen fullt fungerade och stressen enorm. Men nu, en vecka innan min deadline, så känner jag mig omotiverad och uppgiven när det kommer till att slutföra min uppsats. Skum känsla och dålig timing! Men men, plugget har kanske inte gått som planerat i helgen men jag har haft annat kul för mig.

Bland annat har jag målat lite fler bilder för Mermay som jag deltar i med kontot Bearhugs, här har ni bilderna från fredag-söndag:

.

Dag åtta “Heroic”
Dag nio “Best Buddy”
Dag tio “Ashamed”

.

Fredagen bestod av en spontan lunch med papi då han hjälpte mig med min cykel, följt av fika, shopping och middag med Malin. Där snackar vi om en social dag med mer mat och fika än en person bör äta på en dag. Men gott var det! 😀

Nu ser jag fram emot att bli klar med min uppsats och lägga det kapitlet bakom mig. Jag ser även fram emot att ta en tur på min cykel som nu fungerar och att rita och baka mer när plugget snart inte hänger över mig längre.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *