Vardag

En julig vecka

Hela veckan har verkligen haft ett juligt tema för mig! Allt ifrån att jag öppnar min lilla tekalender och ser på julkalendern på morgonen till julfika med vänner, julbord med jobbet och julfilmer om kvällarna. Har ni börjat få julkänsla än? För mig börjar den verkligen infinna sig, trots att snön försvunnit!

I min hall ligger nu julklapparna inslagna och frysen fylls sakta men säkert upp. Så det känns som jag kan få en riktigt lugn och skön jul i år med tid för mys och ingen anledning till stress (om vi bortser från jobb och skola dvs. Men jag låtsas inte om det just nu). Jag kan verkligen rekommendera att förbereda i god tid inför julhelgen som kommer med allt sitt stök, släkt och kaos som allt för ofta hör till och gör det svårt att hinna med alla måsten.

Apropå julkalendern. Vad tycker ni om den? Jag vet inte riktigt. Jag är inget fan av Per Andersson och Pernilla Wahlgrens skådespel lämnar mycket att önska, inte för att julkalendern är känd för bra skådespeleri! Det är en del av charmen att det är lite halvdant. Jag gillar dock att de återgått till ett mer klassiskt tema av tomten och snö. Men något som verkligen provocerar mig är att deras lussebullar är vita!? Blekaste lussebullarna jag någonsin sett, och som fikaguide kan jag inte acceptera en sån hädelse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *