Vardag

En oskriven helg

God förmiddag!

Jag hoppas ni har en härlig helg framför er. Min helg är helt oskriven, och jag minns knappt sist jag hade en ledig helg utan fasta planer. Det känns ovant och väldigt skönt! Jag ska göra mitt bästa för att inte fylla den med städning, tvätt, matlagning och sånt. Utan faktiskt ta mig tid till att läsa en bok, rita, kanske baka lite bröd och bara vara.

För att starta helgen på bästa sätt bakade jag scones och bryggde en stor kanna te, mums! Det blev snabba scones, en långsam morgon och starten på en efterlängtad helg.

.

.

Jag ska erkänna att denna vecka varit lite tuff och helgen kommer därför perfekt med sin ledighet och chans till vila. Inte nog med att nya riktlinjer på jobbet innebär att vi arbetar med visir hela dagarna så har vi dessutom haft problem med kollegor som i princip arbetsvägrar, klienter som ställer till det och inte beter sig korrekt, regnigt väder och jag känner mig inte helt 100%. Helt enkelt lite extra tungt att arbeta. Något positivt är dock att vi firat temadagar igen! Alla singlars dag, chokladens dag och alla krossade hjärtans dag. Glöm inte att följa min Instagram Fikaguiden om ni vill ha koll på alla roliga ursäkter till frianden och fika. Apropå min instagram så vill jag även här tacka för all kärlek jag fått på sistone! På Instagram har jag fått nya följare, kommentarer, gillningar, sparade inlägg och taggningar som aldrig förr – vilket är SÅ HIMLA KUL! 😀 Här på lilla bloggen ser jag att ni är fler och fler som tittar in och sen återkommer, tack för det! Jag har även en markant ökning av skräpkommentarer.. inte lika kul haha.

Ni är verkligen bäst!! Jag önskar jag kunde bjuda er alla på fika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *