Vardag

Födelsedagshelg

Här kommer en liten uppdatering från helgen som var, min födelsedagshelg!! (Jag borde dock kanske säga “vår helg” eftersom jag har en tvilling… men men).

Pappa överträffade sig själv med att bjuda på middag med snacks, bubbel, frågesport om vårt födelseår och en grym middag. Han bjöd på en supergod fiskgryta med saffran och hade bakat två olika bröd till! Och i sann fikaguiden-anda så hade han fixat två stora tårtor 😀 Det enda tråkiga under kvällen var att Annika mådde dåligt och inte kunde komma, men självklart kommer hälsan först!

Kvällens motto blev texten i kortet från Uffe: “Försök att leva ditt liv så att ditt största bekymmer blir hur du ska hålla champagnen kall”

Tack vare pappas fantastiska tendens att bjuda på mat som skulle räcka till hela släkten så fick jag med mig massa matlådor, tårta och nybakat bröd hem. Vilket är minst lika kul som alla fina presenter jag fick! (Måste ge en speciell eloge till pappa som håller koll på mig så fort jag ser något jag gillar, och sen smygköper det bakom ryggen på mig haha). Dagarna efter firandet har bestått av lyxiga frukostar med pappas bröd, massa tårtfika och allt det i ett hem fyllt av blommor. För en bra grej med att fylla år är alla blommor (jag är löjligt svag för blommor). Bland annat fick jag rosor av min mamma på födelsedagen som pryder mitt köksbord just nu.

Som en present till mig själv så övertalade jag pappa att följa med till Ikea så jag kunde fixa ett nytt duschdraperi, är det vuxet? Jag tycker det känns lite vuxet att min födelsedag bestod av plugg, tvättid, köpa toapapper och följa med Hannah på öppet hus på ett gymnasium. Sen följdes det upp med duschdraperi, växter och armstöd till soffan på Ikea i helgen. = Vuxenlivet i sin renaste form.

Tårtorna var en tiramisutårta och en citronfromage, båda från Vivels Brommaplan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *