Vardag

Grillat, Trump, Svante och sol

Hej vänner!

Hoppas livet leker, att ni kanske har lite sommarlov, att ni njuter av det fina vädret och att ni håller er friska.

Jag fick verkligen njuta av vädret när vi samlades för grillat och kul häng med kollegor i lördags. Vi sågs på Mias kolonilott som är mer som en mindre tomt med ett superfint hus! Verkligen en helt magisk plats och det lämpade sig utmärkt för våra tio timmar av grillning, lekar och häng 😀

.

.

Tur för mig var vi i Bromma så jag kunde cykla från mig här på Kungsholmen. Det var premiärturen för cykeln jag fick av mamma! Vi är mycket goda vänner redan nu trots att hon inte riktigt håller kvar luften i däcken. Lilla cykeln och jag kommer ha en kul sommar ihop!

Vi körde en mycket hetsig omgång av presentleken, åt det godaste grillade jag ätit på länge, en del folk föll ur hängmattan, någon föll ner i rabatten, Mias Kanin Svante hälsade på och en del fick i sig liiite för mycket… men det hör ju typ till på fester med jobbet haha. Skönt att jag höll mig nykter och slipper skämmas på jobbet!

.

.

Mias lott var verkligen MAGISK! Massa blommor och äppelträd (Sex stycken lärde jag mig under tipsrundan), hängmatta, Svante, rislampor och ljusslingor i träden och ett fint hus <3 Blev kär!!

De fina maskerna och andra props hade Mia lagt fram så vi kunde ta roliga bilder under kvällen. Trump blev en stor favorit! En favorit var efterrätten, FÖR FIKA ÄR LIVET! Frida stod för efterrätten och hade fixat en alkoholfri jordgubbstiramisu med fläderinslag! 10/10 får den!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *