Vardag

Hannah på besök!

Äntligen är min älskade syster på besök i Stockholm 😀 Jag trodde inte hon skulle kunna komma hit innan jullovet så att hon dök upp på sitt höstlov var en kul överraskning!

Vi inledde våra dagar tillsammans med en svamptur i skogen och munskydd i bilen eftersom vi har nyopererade i familjen. I skogen blev det korvgrillning, bullätning och medan de andra värmde sig vid brasan hittade jag massor av trattkantareller! 😀 Oväntat mycket och på kort tid – superkul!

.

.

Efter vår svamptur i skogen följde Hannah med mig hem för lite mys. Vi har käkat pizza, brunchat, fixat hannahs fransar, bryn och naglar, shoppat lite på stan och kollat halloweenfilmer tillsammans. Vi har verkligen fått spendera kvalitetstid tillsammans

Jag älskar att ha Hannah här, men det är dyrt haha. Har insett att jag inte kommer ha råd med att skaffa barn på läänge!

.

.

Vi avrundade vår sista dag tillsammans (idag) med att äta frulle, ta oss in till stan för lite shopping och span i butiker följt av en lunch hemma framför Sabrina. För er som kanske redan misstänkt det kan jag bekräfta att det inblandades lite julsaker…

Strax efter fyra kom Hannahs mamma Annika på besök så innan dess bakade jag en mandelkaka (finns på bloggen om du söker på mandelkaka) medan Hannah tog en nap.

Lite mysig fika tillsammans var den perfekta avrundningen på våra dagar tillsammans och uppladdning inför morgondagens jobbpass. Mitt i fikan kom en kille och köpte en madrass jag lagt ut till försäljning, den stackarn skulle alltså släpa hem madrassen utan bil från Kungsholmen till söder. Jag tycker uppriktigt synd om honom och hoppas han slapp regnet, han har skrivit och bekräftat att både han och madrassen överlevde hem!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *