Temadagar,  Vardag

HAPPY HALLOWEEN!

Glad halloween till alla er som firar och inte firar 😀

Ja halloween, liksom det mesta, är sig inte likt i år. Fester är att glömma mitt i denna pandemi och vi avråds från att besöka kyrkogårdar och andra allmänna platser. Jag tänker dock inte låta det stoppa mig från att ha en trevlig helg, och jag har redan påbörjat firandet med snacks, naglar och kläder i halloweenanda på jobbet och hemma i veckan!

.

.

Idag har jag bakat en halloweenkaka (kladdkaka med marshmallows ovanpå som “spindelnät”) och ska till kyrkogården med mamma ikväll för att tända ljus på mormor och morfars grav. Efter det kommer vi ha en filmkväll med snacks; både mina häxhattar som ni ser ovan och kanske lite av godiset pappa gav mig och kakan jag bakat. Jag äter inte smågodis, men fina pappa och Charlotte gav mig trots det en döskalle fylld med godis! Det finns lite choklad där i jag kan äta och sen bjuder jag mamma och Peter på resten. Döskallen stannar dock hos mig för den är perfekt dekor och kan fyllas med massa kul halloweensaker och gott 😀

.

.

Jag såg tillbaka lite på vad jag gjorde och bakade förra året, och måste säga att jag är nöjd med mina små kreationer! I år med allt mitt fokus på jobb för att få livet att gå ihop så fanns inte tiden eller orken, men här kan ni få se tillbaka på mina små muffins och spöken!

.

.

Jag hoppas ni alla håller säkra, gör det bästa av helgen och tänder ett ljus och/eller sänder en extra tanke till dem ni saknar!

Happy halloween!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *