Caféer,  Vardag

Jazzbrunch med Hannah

Jag är så himla glad över den fina relation jag har med min lillasyster Hannah. Nu när det är dags för att gå på öppet hus och fundera över gymnasium så har hon bett mig att följa med på några, vilket är kul för oss båda och det gör mig så glad att hon vill ha med mig!

I lördags var våra föräldrar borta då fick jag äran att att följa med på två öppet hus, bjuda henne på lunch och leka hennes personliga bank när hon ville shoppa lite men inte hade sitt bankkort med sig haha. Skämt åsido så blev dagen helt underbar med bra skolor, världens bästa brunch och massa skoj! Det blev på någon vänster en heldag som slutade med middag och fika hemma hos mig där pappa anslöt 🙂

Men back to brunchen! Vi gick till Fix Café här på Fridhemsplan som på lördagar har ett liveband som spelar jazz. Så vi lyckades pricka in det och beställde in amerikanska pannkakor, bröd med äggröra och bacon, te och en iskall cola till Hannah som höll på att överhettas efter att vi trängts med massa folk i aulan på den första skolan för dagen.

Sån lyx att bo ett stenkast från Fix!
Jazzig brunch, varje lördag!
Min fina Hannah utanför Fix <3
Det andra gymnasiet vi besökte var djurgymnasiet så vi fick hälsa på massa fina djur!
Ödlor, kaniner, hamstrar, råttor, hundar, fåglar och mycket mer!
Två mycket nöjda systrar efter lyckade öppet hus och lyxig brunch! (Och lite shopping av supersnygga kläder för Hannahs del)
Måste ju passa på att visa den fina väskan jag fick av pappa, Annika och Hannah när jag fyllde år! Älskar den!! Och den härliga kappan mamma gav till mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *