Vardag

Juldagen hos pappa

Eftersom jag spenderade julafton med min mamma, och Annika och Hannah kom hem från Kap Verde natten till julafton, så firade vi jul den 25e. Vi tyckte alla det var kul så jag tror att det kanske kan bli en ny tradition, framför allt pappa verkade väldigt nöjd över att han fick en extra dag på sig att förbereda mat. Annika och Hannah var också glada över att ha kunnat handla julklappar på julafton när det var folktomt i butikerna, så bara bra saker kom med ett lite senare firande!

Tyvärr var pappa sjuk, troligt matförgiftad, så han fick ligga ner och sova bort sin feber i omgångar. Men trots det så hade vi en riktigt bra dag och blev kvar hemma hos pappa i tolv timmar. Vi inledde med frukost och hann sen med lunch, fika, middag, klappar och sällskapsspel.

Jag fick superfina klappar! En del smycken, lite te-relaterade grejer och böcker – allt som jag älskar! Böckerna var skolböcker från Hogwarts, en kokbok inspirerad av HP och en novellsamling med sju noveller av Jane Austen <3 Så nu är det svårt att fokusera på plugg. Jag vill bara brygga te, läsa böcker och ta långa bad.

Äntligen var Hannah hemma igen <3
Jag vet inte varför, men detta gjorde mig nästan tårögd för det var så sött. Pappa har suttit och planerat hela dagen, han är även rimmat på paketen och förberett aktiviteter trots att han mått dåligt och var sjuk. Så gullig liten lista! <3
Ser ni julstrumporna i bakgrunden? Självklart hade pappa fyllt strumpor till alla oavsett ålder.
Enligt familjens tradition fanns det en tidning i varje strumpa, här är min!
Jag vann, eller snarare utklassade, hela familjen.
Suddigt och glatt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *