Caféer,  Vardag

Lediga dagar och en chans till vila

Lediga dagar är knepiga, håller ni med?

Jag vet aldrig riktigt om lediga dagar bäst spenderas med vila och återhämtning, eller med att vara produktiv och effektiv med allt som måste och bör göras. Självklart vill jag nå en balans av de två, men dagen är bara så lång och min to-do är alltid milslång!

Jag har varit ganska bra på sistone med att spendera mina lediga dagar med både nytta och nöje, exempelvis bullbak (men framför allt har jag bakat mina goda hönökakor – flera omgångar!) där jag under jäsningarna varvar städning, jogging, ritande och läsning.

.

Favvobrödet just nu!
Har fått dille på att rita hundar

.

Den här veckan har jag inte mycket ledigt då jag jobbar 45h. Tisdag blev därför min dag för mig själv och jag gjorde det mesta av gårdagen!

Dagen inleddes med ett VÄLBEHÖVLIGT frisörbesök. Jag är numera lite ljusare, lite fräschare och känner mig mycket snyggare och gladare 😀 Salong Silversax på Valhallavägen är mitt paradis!

När jag befinner mig på Valhallavägen är ett besök på Bullar och Bröd givet. Där köpte jag med mig en sockerkringla, eftersom de gör stans bästa, och ett råg- och fröbröd. Mums! Jag lyckades även med konsten att beställa årets första julklapp i farten! Målet är alltid att vara klar runt början av advent för att kunna fokusera helhjärtat på mys, bakning, julfilmer, marknader och kvalitetstid med familjen under jul!

.

Innan färg och klipp!
Älskade Bullar och Bröd!
Nöjd med min julklappshandling!
Har ni sett något så vackert och gott? WOW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *