Sverige,  Vardag

Liseberg och adrenalin

Resans höjdpunkt, Liseberg!! I en stor del av mitt liv så har Liseberg varit ett stående inslag i mina somrar och så äntligen var det dags igen!

Jag är höjdrädd, farträdd och blir illamående när det snurrar. Ändå älskar jag adrenalinkicken som attraktionerna ger mig. Jag vet liksom att det efter extrem rädda kickar in en skön känsla som gör det värt att vara rädd en stund, och efteråt så känner man sig levande. Balder är ju en evig favorit liksom Lisebergsbanan, så där blev det dubbla åk. Tyvärr har min gamla favvo Kanonen försvunnit för några år sen, den som liknar Kanonen mest nu är Helix och den möblerar typ om alla organ i kroppen haha.

Jag är väldigt imponerad av min pappa och lillasyster som följde med! Inte bara för de stod ut med mig när jag vill åka massa saker men också för att de båda två satte personbästa i hur många åk de gjorde! Och de gick med mig på Hotell Gasten som är Lisebergs spökhus!

Vi kunde inte ha valt en bättre dag på Liseberg. Vädret var helt perfekt, det var lugnt och knappt några köer alls så vi kunde gå i de små butikerna och pausa för en fika. Vanligtvis är det lite stressigt och en stor del av dagen spenderas i köer.

Så alla ni som inte besökt Liseberg, gör det! Det är inte bara roliga attraktioner utan även en fin park att gå runt i och bara njuta.

Hannah och jag <3
Fika och en liten trissvinst, bra dag!
Loke, riktigt rolig men den knäckte Hannah och satte punkt för dagen. Modigt av henne att våga!
Vissa delar av Göteborg gör verkligen staden till lilla Paris. Så vackert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *