Vardag

Livet på sistone

Har ni sett körsbärsblommorna i Kungsträdgården? Jag promenerade förbi och det var superfint med de rosa träden i blom. Eftersom många håller sig hemma nu så var det lugnare än vanligt och jag kunde se blommorna utan att behöva trängas som tidigare år. Även om det är en tråkig anledning bakom de tomma gatorna så gäller att se de små positiva sakerna när det händer så mycket jobbigt. Efter min titt på blommorna så blev det en fika på Vete-katten som var nästan tomt.

.

.

I övrigt är det mycket jobb just nu när en stor del av den ordinarie personalen är sjuk. Men även en del plugg. Självklart blandar jag plugget med fika och snacks för att hålla både energin och motivationen uppe 😀 En kul temadag jag tog vara på mitt i detta var morotens dag i lördags! EN perfekt ursäkt för lite morotskaka.

.

.

När jag har tid så blir det även mycket promenader, när det är sol det vill säga. Dagarna med knasigt aprilväder där vi pendlat mellan snö och hagelstormar så har jag hållit mig inne. Men nu när många är “lediga” eller jobbar på distans så verkar folk leka semester, för parkerna och promenadstråken nära vatten har varit överfulla på sistone. Så pass att man måste vänta in luckor i folkmassan för att kunna jogga förbi barnvagnar och gå förbi sengångare. Men det är nog för att vi svenskar värderar sol över allt annat, även pandemier.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *