Temadagar,  Vardag

Många fantastiska mammor

Grattis alla mammor! Visst bör man uppskatta sina föräldrar varje dag, men jag hoppas trots det att alla fina mammor fått extra kärlek i helgen!

Mors dag blev ett projekt för hela helgen för mig. Men jag älskar firanden så det var bara kul! Men start på lördagen så hämtade jag tre tårtor på morgonen; en till mamma, en till Annika (min f.d styvmamma) och en till pappas sambo som fyller 50år idag. På kvällen hade jag bokat bord på Napolyon som min kompis Anton driver där vi åt en supergod middag, verkligen 10/10.

.

Efter middagen tog jag mig hem, packa om lite och åkte till min mamma för att kunna vakna upp där på mors dag och bjuda henne på en brunch.

Brunchen bestod av pannkakor, äggröra, bacon, croissanter med tillbehör, Yoggi, juice och självklart tårta! Tårtan var från Åsö Bageri och riktigt god, sådär lagom söt 🙂

.

.

Efter en total matkoma tack vare brunchen färgade jag mammas fransar och så promenerade vi ut för att plocka lite blommor. Som liten plockade jag liljekonvaljer med min morfar, och mormor hade det i håret när de gifte sig. Så liljekonvaljer är en speciell blomma för mig och mamma och det betyder mycket att vi plockar de tillsammans 😀 På vägen hem tog vi även med oss syrenkvistar in så det doftar ljuvligt hemma nu!

.

.

Som att det inte var nog blev jag upplockad och åkte ut till Vaxholm för att fira Annika med Hannah. Vi gav henne paket och tårta som vi åt på balkongen under några timmar. Vi satt så länge att vi tömde två kannor te, åt upp hela tårtan och solen hann gömma sig. Jag stannade kvar och sov över då klockan blev mycket och jag kunde få skjuts hem när Annika skulle till jobbet i morse. Kvällen bestod därför av lite film, ritande och pyjamasparty. Mys!!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *