Temadagar,  Vardag

Mors dag

Jag hoppas ni alla haft en fantastisk mors dag och firat ordentligt. Min Mors dag blev verkligen en heldag av firande och supermysig.

Vi inledde med en brunch på Fix Cafe på Fridhemsplan. Äggröra, Bacon, gott bröd, pannkakor, juice och te. Vad mer kan man begära? Det var extra roligt eftersom vi lyckades lura in Annika, min f.d styvmamma, i tron om att hon skulle hämta upp flyttlådor. Ett firande som kommer som en överraskningen blir alltid extra roligt!

Vi blev sittandes på Fix i över två timmar medan vi mumsade på gott och pratade om allt mellan himmel jord. Vi hann med att planera lite inför födelsedagar, resor, midsommar och julen. Vi ligger händelserna lite i förväg, antagligen för att hela min familj tycker om att umgås, fria saker och allra mest FIKA.

Jag kan för övrigt rekommendera er att besöka Fix, både för lunch och fika. Eller allra helst lite brunch på lördagar eller söndagar (på lördagar spelas det live jazz från 13!).

Så himla gott!
Är det bara jag eller ser det inte lite läskigt ut med..baconblomman?
Riktigt fin inredning på Fix, med möjlighet att sitta ute när vädret är fint!

Efter Fix promenerade vi till Västermalmsgallerian för att köpa blommor till ytterligare en mamma (styvmormor för mig) och jag bjöd min lillasyster på en bok. När hon äntligen (!!) tog eget initiativ till att vilja läsa så vill jag självklart stötta hennes nyfunna intresse.

Sen blev det snabbt hem för mig för att hinna preppa en tårta innan nästa firande. Min bror hämtade upp mig och efter att vi trotsat köer och spöregn så överraskade vi vår mamma. Lite planerande med vår styvpappa under veckan garanterade att hon var hemma och ovetandes. Så vi hittade henne i myskläder framför Netflix, så självklart insisterade hon på att få byta om lite snabb för att känna sig fin (mamma <3).

Mamma fick blommor och paket medan vi åt tårta och annat gott. Så det blev en riktigt härlig avrundning på dagen och mitt fikabegär stillades på bästa sätt.

Mandelbottnar, jordgubbar, passionscurd, grädde och allt gott i världen!

Glöm nu inte att visa uppskattning till era mammor, pappor, vänner och alla andra ni bryr er om oavsett vilken dag det är!

Nu -> En kopp te framför ett avsnitt Friends.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *