Vardag

Nytt smultronställe!

Nu när hösten är här och det är prima tid för höstsvampar så spenderar vi så mycket tid som möjligt i skogen. Ofta blir det en tripp på eftermiddagen, kanske bara någon timme efter jobbet. Men ibland har man en sån där magisk dag som vi hade veckan. Tidig frukost och sen rakt ut i skogen medan luften fortfarande känns krispig och världen inte är helt vaken.

Vi tog oss först till vårt gamla ställe, och sen provade vi ett nytt! Det blev svampplockning, viftande med min spindelpinne för att undvika nät i ansiktet, fika med mackor och kokostosca och så massa småprat och sånger medan vi promenera runt. På den nya platsen där vi hittade massa svamp så gick vi även lite oväntat på en magisk sjö! Det var så otroligt vackert med den spegelblanka ytan och stilla stämning. Vi ska snart komma tillbaka och fiska där, ha en heldag med svampplockning och fika vid en brasa. Jag längtar!

Vi var ute i så god tid att eftermiddagen kunde spenderas i Vaxholm med att gå i lite butiker, fika och plugg! Det blev en liten nostalgitripp att promenera längst med vattnet. Massa minnen kom tillbaka från när jag bodde och gick i högstadiet där. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *