Vardag

Ponnys och parad

Min dag har spenderats i liite för mycket bil. Jag och pappa började bilfärden vid nio i morse för hämta Hannah på ett av alla ridläger hon deltar vid i sommar. Resan dit var mysig då jag gillar att sitta i passagerarsätet och bara lyssna på musik, snacka och se de fina omgivningarna. Vi passerade massa fina grönområden och vatten, men bäst var nog självplocket av solroser vi åkte förbi! Jag hade gärna stannat och plockat lite men det lämpade sig inte så bra just idag, dessutom väntar massa jobb för mig i veckan så jag skulle inte hinna njuta av blommorna.

Väl framme fick vi se massa fina hästar och hundar, höra tonåringar sjunga riktigt falskt (målbrottet) och hämta min lillasyster som var utmattad, skitig, dunderförkyld och hungrig. Stackarn behöver matas och sen vila upp sig i typ en vecka haha

Vi släppte av lillasyster Hannah hos sin mamma i Vaxholm vid tre och drog direkt in till Östermalm. Där mötte vi upp lite släkt som satt tog en öl på Östermalm. Det timeade perfekt med att vi hann se en del av paraden och känna av lite av feststämningen som Pride sprider i stan.

Efter en dag av massa bilåkande och en hel del kul så väntar nu alla tråkiga uppgifter inför jobbet. I morgon är första dagen av fem i rad jag ska arbeta 12h-pass, så nu behövs matlådor, en hårtvätt och uppladdning (läs: sömn).

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *