Vardag

Preppin’ inför mors dag!

Ääntligeen fredag!! Som jag har väntat! Trots att det varit en ganska kul vecka för mig med resa till Norrköping för mediaträning och föreläsningar med praktikkollegorna, så har det varit en stressig vecka. Därför känner jag mig extra redo för en skön helg med roliga planer.

På vägen hem efter ett läkarbesök idag så passade jag på att handla och förbereda lite inför mors dag, jag har ju som sagt flera mammor att hinna fira!

mamma-shopping! (och lite till mig…)

Allra mest spännande är de vackra blommorna jag köpte! Färgad brudslöja som ser ut som popcorn i pastelltoner, helt magiska! Jag såg blommorna igår kväll på Blomsterringens Instagram och kunde inte låta bli att gå förbi för att få se blommorna i verkligheten. Det är farligt att “bara titta”, för blir man kär som jag blev så blir det snabbt mer än bara en titt. Det känns dock inte som ett onödigt köp. Blommorna gör mig lycklig, mamma kommer få lite blommor på mors dag och de fyllde ett syfte i min inredning. Jag har letat blommor att torka och ha i min väggprydnader i köket, och dessa kommer bli superfina!

Blev så fint!

Det jag köpte med mig från Ica var lite ingredienser till tårtan jag tänkt baka. Efter mycket överläggande har jag bestämt mig för en väldigt klassisk och somrig tårta. Det blir mandelbottnar (tre delar) och en fyllning av passionscurd, grädde och jordgubbar. Tårtan kommer sedan täckas i en smörkräm med lite vit choklad! Självklart dekorerad med massa jordgubbar! Håll tummarna för att det blir gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *