Resor,  Vardag

Resans höjdpunkt!

Herre gud så underbart! Att få besöka Atlantis bokhandel, Akrotiri och allt annat kul har verkligen varit minnesvärt men jag tror nog att båtturen tar förstapriset. Vi spenderade dagen på en Katamaran samma dag som mamma fyllde 60år, allt var på topp!

Dagen bestod av häng på båten som guppade fram på vågorna och gjorde små stopp för bad och snorkling. Den supertrevliga kocken och besättningen försåg oss med dryck hela tiden och grillade på båten. Det spelades bra musik med pauser då vi fick höra berättelser om öns historia och myten om Atlantis. En lagom blandning av kul aktiviteter och avslappning.

Passagerarna på båten var trevliga och besättningen var fantastiskt, en höjdpunkt var när den cigarrökande kaptenen dök i efter en mobil som en tjej tappade. Han var så avslappnad hela tiden och gick närmare klipporna än de andra båtarna vågade utan att ens lyfta ett ögonbryn. Han var även en av få som slog av motorerna och faktiskt seglade vilken var en skön känsla, att glida fram på det klarblåa havet!

Hur coola är inte dessa klippor i svart, vitt och ibland rött?
Hahah, Peter är the king of the world i sina turistiga badbrallor
Min fina mamma, födelsedagsbarnet och dagens huvudperson.

När vi kom tillbaka så blev det strandhäng och firande av mamma då hotellets ägare och mammas vän hade bakat tre kakor och köpt presenter. Vi följde upp det med en fantastisk middag på lokalbornas favoritrestaurang för fisk, som ägs av en av öns äldsta fiskare, och presenter. Mamma spenderade en stor del av dagen med att gråta av tacksamhet vilket var väldigt gulligt <3

Lästips: A Discovery of Witches (!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *