Inspiration,  Vardag

Saker som inspirerar och älskas just nu

Här får ni en liten sammanställning av sånt som inspirerar mig, och det jag gillar lite extra, just nu! Vad står med på er lista?

.

Livet:

Kvällspromenader. Det tycker jag alltid om, men just nu är det lite extra mysigt med det mörka vädret och höstens ankomst.

.

Den här texten tycker jag är fin i sin enkelhet och en bra påminnelse om att inte döma en bok efter sitt omslag, vilket jag kan behöva påminnas om ibland.

.

Tittar och lyssnar på:

The Magnus Archives!!

Det är en skräckpodd jag just börjat lyssna på och älskar, och skräck är inget jag brukar dras till! Men den är spännande, välproducerad, lagom lång och beroendeframkallande!

.

Det är kanske inte direkt något jag lyssnar eller tittar på i form av musik, serier eller liknande. Men jag måste nämna spelet “Animal Crossing New Horizons”. Min alldeles för snälla vän har låtit mig ta över hans Nintendo Switch så jag kan spela detta efterlängtade spel och jag är HOOKED! Min lilla ö “Pluto” är så söt och mysig, ni ska få en uppdatering i ett annat inlägg!

.

Klädstil och livsstil:

Höst är den bästa årstiden för mode och kläder, jag är villig att slåss för den åsikten!

Lager på lager, kappor, boots, ja allt! Det är fina färger, mysiga material och snygga plagg som gäller 😀 Eller för min del blir det inte mycket sånt… När livet kretsar runt jobb och jobben innebär uniform, då blir det inte mycket höstmode. Men de dagar jag är ledig och vill känna mig fin tänker jag maxa denna säsong mellan varmt och kallt väder där bara ben kan mixas med en stickad tröja och en klänning med kängor! I LOVE IT!

Fika:

Jag blev pangkär i apelsinrutorna jag bakade till Hannahs picknick. Det som blev kvar frös jag in och nu tinar jag små bitar då och då för att avnjuta. Det är do k snart slut och jag måste baka mer av den kakan asap!

.

En annan storfavorit är rutor med rivet äpple i. Nu är vi mitt i äppelsäsongen och då hör pajer, kakor, muffins och gröt med äpplen till vardagen för min del. Att göra kaka med rivet äpple är dock nytt för i år och har snabb blivit en favorit!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *