Vardag

Snarkningar och snack

Hur var er helg? Min var toppen! Jag fick min mamma och styvpappa som lunchgäster i lördags där jag bjöd på wraps med like olika sallader, såser och proteinkällor. Självklart följt av fika, i form av mandelkaka för att ladda inför fettisdagen.

.

.

Min kära mor sov kvar och höll mig vaken med sina snarkningar, tur jag älskar henne så sömnbristen var lättare att ta. Vi hade en kväll med flera avsnitt av mitt guilty pleasure – Wahlgrens Värld! Samt lite fika, snack, mat och nästa morgon en pangfrukost. Innan min styvpappa kom tillbaka för ännu en fika!

.

.

Men mitt härliga häng och snack slutade inte där! För på söndag eftermiddag blev det prommis med Antonia från S:t Eriksplan, längst med Norr Mälarstrand och bort till stadshuset. Så soligt och härligt, och ja lite kyligt… Men det löste vi med att köpa te på vägen! Det blev sen även lite spontan middag på stan innan vi begav oss hem igen (Skön grej att vi bor rätt nära varandra så ingen behöver pendla långt) och väl hemma tog jag en liten nap i badet för att sova ikapp min sömnbrist.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *