Vardag

Sweet 16

Idag fyller min fantastiska syster Hannah 16år. Eftersom hon flyttat till internat i Skåne blir det inget firande här just nu, men ett långt telefonsamtal, meddelanden och lite stories blev det! Jag har även skickat ett kort eftersom tanten i mig älskar att skriva och skicka kort, en liten teckning föreställandes Hannah, en av hästarna hos rider och Luna fick följa med som en present.

Vad mer har hänt på sistone då?

Det har mest bara handlat om jobb och att räkna varje timme för att se att lönen går ihop med hyran och livet. Jag ber om ursäkt för att det går ut över bloggen, men även träning, sömn och mat är lidande just nu om det är till någon tröst haha. Att gå upp tidigt, jobba långa dagar och vara hemma för middag vid nio i en galet varm lägenhet tar ut sin rätt på kropp och sinne.

Jag har tagit vara på den lediga tid jag haft! Den har spenderats med läsning, bakning, fika, ritande och en tripp till skogen. Tyvärr blev det ingen svamp denna gång men vi var främst i behov av frisk luft och en fika i det fria, vilket vi fick 😀

Inte dålig skjuts hem från jobbet!
Japp… varmt är en underdrift hemma hos mig 🙁
En mycket lustig bok jag fick av min kollega!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *