Temadagar,  Vardag

Vecka tjugoett

Hej allihopa! Äntligen en ny vecka, en ny start! Tyvärr har vi inga roliga temadagar för fika denna vecka. Men vi har något alldeles speciellt att se fram emot på söndag, mors dag!! Nu har vi en hel vecka på oss att planera hur vi vill visa alla fantastiska mammor hur mycket vi uppskattar dem.

Jag är lyckligt lottad med två mammor, the perks of skilsmässor! Dessutom är jag mitt inne i ett år där varannan person jag känner precis har fått, eller väntar, sitt första barn. Så det lider ingen brist på mammor att fira!

Jag är glad för alla anledningar att baka tårtor just nu, och mors dag är en perfekt dag för tårtätande. Jag är väldigt inne i tårtor för tillfället och övar på lite olika typer, så nu återstår bara att planera vad jag ska baka till alla mammor i mitt liv.

Förra året blev det en klassisk jordgubbstårta och lite kanelbullemuffins, eftersom mors dag sammanföll med muffinsdagen då. Idag får vi vänta med muffins till dagen efter, lucky us! Fika två dagar i rad!

Förra årets jordgubbstårta, en återkommande favorit!
Kanelbullemuffins, det bästa av två världar!

Jag återkommer under veckan med lite tårtplaner, men om någon av er har en kul idé för tårta eller kanske ett recept ni provat så lämna gärna en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *