Vardag

Veckan som gått

.

Mycket gröt. Gröt, gröt, gröt. Kändes rätt givet när jag fått hemmagjord jordgubbssylt av pappa och hade lite hackade hasselnötter till övers efter en efterrätt jag bjöd på. Mums!

.

.

Tulpaner! Ja jag älskar ju att ha blommor hemma, känns så vårigt och lyxigt. Här med en bit saffranskaka med moccakräm som jag hitta i frysen. Måste varit ödet att jag glömt bort den pärlan och hitta den just när jag hade huvudvärk och var trött efter ett långt läkarbesök och massa plugg. Satt som en smäck!

.

.

Haha, japp. Twilight gjorde en comeback i mitt liv. Fick lust att se om lite filmer från min tonår. Jag började med Divergent-serien och gick sedan vidare med Twilight. Jag kan inte ljuga, jag var ett STORT fan av böckerna (eller ja, ettan och tvåan). Men hjälp va obekväm man blir av filmerna. De är så mycket värre än jag mindes, framför allt lilla barnets ansikte som ser ut som en animerad demon. Men oavsett kvalité på filmerna så var det kul att ha lite nostalgikvällar!

.

Mycket blommor helt enkelt, mest tulpaner. Här med bullar från Ingrid (Bör nämnas att dessa bullar var magiska!). Jag tror blommorna uppskattas extra mycket av mig för att vi haft lite sol nu. Att komma hem och se blommor på bordet som badar i solsken ger nästan lite pirr i magen för man inser att ljusare tider är på ingång. Jag har dessutom sett snödroppar, krokusar och tussilago som börjat titta fram och allt tillsammans måste vara vårtecken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *