Caféer,  Vardag

Vete-Katten med mamma

Efter att mamma nu fått komma hem från sjukhuset så behöver hon lite nya intryck och frisk luft. Så vi tog en dag i stan med lite ärenden och fika på Vete-Katten, supermysigt!

Mamma ville unna sig årets första semla och jag är väldigt svag för deras prinsesstårta så jag tog en bit av det. Vi blev sittandes rätt länge eftersom vi fick en bra plats och drack massa te medan vi snacka om allt möjligt, och tittade på folket runt oss och diskutera alla lustiga karaktärsdrag och saker vi såg – så kul! Om ni besöker Vete-Katten så måste jag tipsa om deras egna te med kanel, vanilj och apelsin som är min favorit och finns att köpa med hem i lösvikt. 🙂

Allt är alltid väldigt gott på Vete-Katten men det är synd att de goda smakerna gör det så populärt att platser är svårt att få tag på ibland. Jag önskar även att de kunde fixa till lokalerna lite och få in lite textil för att dämpa bullret. Just nu går det snabbt från gammeldags charm till nergånget. Om dukarna tvättades oftare, inredningen sågs över och det gula ljuset kunde åtgärdas så skulle atmosfären höjas enormt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *