Vardag

Vilken härlig da’

Ni som följer något av mina konton på Instagram (fikaguiden och michelle.victoria) vet att jag i måndags hade en helt magisk dag i skogen. Men jag tycker att även ni få som bara läser bloggen ska få bli lite avundsjuka på hur bra vi hade det.

Pappa och jag gör vårt bästa för att spendera mycket tid i skogen denna höst. Vi plockar oftast bara svamp och fikar med lite bullar och te. Men i måndags slog vi på stort och tog med fiskespön och gjorde upp en brasa. Att sitta i skogen när det är lite kyligt och värma sig framför en brasa är verkligen magiskt! Doften av brasan, det sprakande ljudet, värmen som man omges av, ja allt är verkligen underbart. Jag mådde så himla bra när vi satt där och grillade korv och drack varm choklad. Det är som alla problem, all ångest och oro går vilse i skogen och inte kan hitta mig. Att vi dessutom hittade massor av kantareller satte guldkant på dagen och gjorde att vi kunde glömma det faktum att ingen fisk nappade.

Jag måste dock säga att jag tycker lite synd om butiksbiträdet på Apple store och kocken på sushirestaurangen som vi passerade på hemvägen. Båda två fick sig en rejäl omgång av braslukt eftersom vi vandrande runt som två smutsiga majbrasor med aska i håret, rök i kläderna och jord under naglarna haha 🙂

Pappas inlevelse <3
Notera gärna det hemmagjorde bandaget på mitt finger (mycket stolt över det!). Jag skar mig när jag plockade ved och vi båda hade glömt plåster dumt nog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *