Vardag

Vilken kompisvecka!

Det har väl inte undgått någon att det börjar närma sig alla hjärtans dag? Och inte heller har det väl undgått någon att jag är singel? Men vad gör väl det när man har så härliga vänner och familj som jag har. Utav en händelse så har denna vecka blivit så fylld av kärlek och glädje att det känns som jag firar alla hjärtans varje dag 😀

Måndag inleddes med gröt. För min del en lyxig gröt med banan, valnötter, kanel och lönnsirap. Och mer gröt blev det! Antonia som jag arbetar med beställde gröt under vår fika på Systrarna Andersson, och hennes gröt gjorde sig mycket bättre på bild än min fika så ni får föreställa er min vaniljsåsdränkta paj när ni ser bilden på hennes gröt.

Antonia och jag har bara träffats under ett arbetspass i januari med klickade direkt. Så i helgen hörde hon av sig och föreslog en fika vilket gjorde mig så glad! Varför är vi inte bättre på att ta kontakt och lära känna nya människor som vi får bra intryck av? Jag ska försöka bli bättre på det nu!

Tisdagen blev inte sämre den! Eller jo kanske lite, för jag hade tvättid vilket aldrig är roligt. Men jag gjorde extra bra ifrån mig under yogan, hade pappas hembakade bröd till frukost och på kvällen hängde jag med Emil och Cassie. Malin var iväg på tjejmiddag så jag och Emil käka hämtmat från bästa Indian Street Food och kollade tre avsnitt till av The Mandalorian. Cassie och jag hängde en hel del tillsammans så hon ska vänja sig vid mig inför min kväll som barnvakt imorgon. Mysigaste lilla tjejen jag vet <3

Cassie var väldigt taggad på att tugga på pappa, jag misstänker lite tänder på g!

Så nu har vi kommit till onsdag! Som bjöd på dubbelt upp av roliga aktiviteter. Jag och Sanna träffades vid 13 för att gå på konsultation tillsammans, nu jäklar ska min hy räddas! Vi fortsatte med en fika och att kolla i lite butiker. Verkligen välbehövlig kvalitetstid tillsammans eftersom vi mest pratar i telefon eller chattar på sistone eftersom våra scheman med jobb och plugg är svåra att få ihop.

På kvällen blev det mys med pappa och Hannah. Vi sågs hemma hos pappa för lite lyxig middag och filmmys. Det blev pasta och souvas med en tydlig brist på grönsaker, precis som den rätten ska avnjutas! Efter det lite snacks och Spiderman Far From Home.

Ta hand om er och visa lite extra kärlek denna vecka, både till andra och er själva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *