Mysiga stunder

Här är bara en liten samling av mysiga stunder på sistone. Jag vill inte glömma alla fina stunder jag haft men det är ofrånkomligt. Det är därför perfekt att ha en blogg där jag lan slänga upp bilder och se tillbaka på en dag, och då kanske minnas lite av allt roligt jag varit med om.

Bland annat har jag varit på Rindö och äntligen fått se Johanna och Eriks fina hus sen de gjort om övervåningen. Det är superfint! Kvällen bjöd på firande av Matilda som fyllt år, god mat och kattmys. Mer kan man inte önska sig!

Italiana Östermalm

Med mamma, Peter, Marc, Emilia, Elle och Sam firande vi massa saker på samma gång! Marc, jag och Emilia hade alla fyllt år vilket sammanfaller rätt väl i januari. Vi kunde även fira mamma och Peter som firade sin bröllopsdag på samma dag som Emilia fyller år.

Middag på Italiana har vi avnjutit förut och vi är alltid lika nöjda. De är trevlig personal på plats, god mat och mysig stämning. Jag valde min klassiska pasta som huvudrätt och en tiramisu till efterrätt. Det mesta av tiden la jag dock på att hjälpa Elle och försöka få henne att äta sin pizza. Den tjejen har energi som ingen annan! Det är inte möjligt att fokusera på något annat när hon bestämt sig för att leva om haha. Hjälp!

Våffeldate

Noemi och jag har haft många mysiga kvällar med te och prat i vanlig ordning. Nu även våffelmiddag, Tv-tittande hos mig och kladdkaka. Jag har haft ett sjukt sug efter kladdkaka och har därför bakat flera olika varianter på sistone och kan med säkerhet säga att jag hittat min favorit - Kladdkaka signerad Marie Fe. Samtidigt har vi tillsammans tittat på Love is blind för att hänga med i allt snack om den svenska versionen och jag måste säga att programmet är rätt galet!

Previous
Previous

Moulin rouge @Chinateatern

Next
Next

Birthday girl!