Bröllop, burgare och bff

Livet återvänder!!

Jag har varit på mitt första bröllop sedan pandemin och det känns helt otroligt att livet långsamt återvänder. Jag är inte ens upprörd över att det var konstant spöregn hela dagen och trädgårdsbröllopet blev till ett vardagsrumsbröllop haha. Ellie som gifte sig verkade inte heller illa berörd av regnet, hon körde vigseln, valsen och hela kvällen i gympaskor och var lika god för det!

Det var superfint på en höjd vid vattnet på Lidingö där brudgummens föräldrar bor och vi hade en superkul kväll med mat, tårta, dans och skratt. Höjdpunkten var den supersöt lilla hunden som passerade allas famnar, och djungelrummet! Istället för en pool hade det byggts en djungelrum med regn som kom och fick, fåglar som flög fritt, vaktlar, fiskar och sköldpaddor. Så himla coolt!

Kvalitetstid med Sanna

Sanna och jag har hängt lite mer på sistone vilket är superkul! ibland är det bra svårt att hitta en balans mellan jobb och fritid, och på fritiden att prioritera alla vänner och familj samtidigt. Både Sanna och jag har mycket fokus på jobben men nu har vi hittat tid till både fika och burgare!

När vi fika på pascal måste jag verkligen säga att jag blev positivt överraskad! De hade smaksatt bakverken med vinbär och kumquat, vilket känns väldigt nytänkande och kul!

Previous
Previous

Frölichgården goes American

Next
Next

Världens bästa helg