Bröllop och glitter

Hello hello

Förra helgen var jag på bröllop på Rådmansö. Jag följde med Mattias som hans plus en och fick samtidigt lära känna några av hans kollegor - vissa som jag hälsat på 2019 när jag jobbade där han jobbar nu.

Bröllopet var på Rådmansö, med vigsel och mingel i sommarfin trädgård och sedan middag och fest i en närliggande lokal. Kvällen inleddes med en video där Edvard Blom presenterade maten och avslutades med dans till Friends temasång.

God mat, bubbel, såpbubblor, musik, bröllopsbingo och dubbla deserter - glassbuffé och tårta! Det får sammanfatta vår dag med bröllop i 30 grader. Jag svettades och glittrande utan stopp till dess att jag ramla hem runt ett på natten. Jag var verkligen helt täckt i glitter från både duschgel, body lotion och klänningen som fäller glitter, och det matchades med lite skavsår från klackarna och frizzigt hår från det tropiska vädret - sexigt!

Här får ni ett litet ihopplock av bilder på oss, det vackra brudparet - Ronja och Erik, huvudpersonen - valpen Cava och såklart allt det goda!

Previous
Previous

Efterskottsfika

Next
Next

Västergyllenkaka