Påsk a la covid

IMG_9431.JPG

God påsk darlings!

Hej hallå och glad påsk! Hur har ni det? Jag hoppas ni har en fin påsk; med några nära och kära, äter god mat, njuter av det fina vädret och håller er friska och säkra.

Min påsk blev lite oklar. Jag har stannat i stan för att fira med min mamma, medan pappa, Charlotte och Hannah firat en påsk med tyska inslag på Frölichgården. Vi kunde dock inte boka en dag för firande i förväg med mamma, utan hon ringde vid tio idag och bjöd in mig till klockan fyra. Vi fick anpassa efter dagsformen på min styv-farmor som är väldigt sjuk och här om dagen blev förflyttad till palliativ vård. Självklart tar det prio nu och min styvpappa är där så mycket han kan. När någon är sjuk påverkas alla och det märktes att både min mamma och styvpappa var trötta idag. Trots det fick vi till en riktigt mysig påsk!

Mamma hade gulligt nog kollat videos på hur man viker servetter till påskharar, gjort en växt till påskris, dukat fint och förberett en påskpresent till mig i form av doftljus, doftpinnar, en krukväxt (+ lite smått och gott till stugan) <3 En present helt i min smak! Jag brukar få påskägg vilket är gulligt, men eftersom jag inte äter smågodis är detta än mer uppskattat.

Jag bidrog till firandet med en citronkaka och en laxpaj, mums! Bästa av allt är att jag nu har lite goda rester några dagar framöver. Självklart tog jag även med varsitt påskägg till mamma och Peter!

Här har ni min påskhelg så här långt i bilder; pannkakor, bakning och blommor.

 

Also, hur söta blev inte mina små ägg? Oavsett om man firar själv eller inte tycker jag att lite påskpyssel och pynt hör till. för mig blev det dessa ägg, tulpaner, påskliljor och ett litet mini-påskris gjort av blåbärsris :)

IMG_6223.JPG
Previous
Previous

Veckan från helvetet

Next
Next

En helg på landet