En helg med mycket fika!

Det har ju kommit en hel del alarmerande rapporter nu om restaurangbranschen och hur caféer, bagerier och liknande går på knäna när Corona påverkar hur vi rör oss, umgås och handlar. Liksom även flyg, taxi, småföretagare och egentligen alla andra påverkas negativt just nu. Men för caféernas del så kan vi lugnt säga att marknaden fick nyfart i helgen! Jag promenerade nämligen runt på Kungsholmen och handlade lite fika här och var, men flera var utsålda! Det fanns några bröd kvar och en ensam längd på vissa håll och överallt var det SÅ FULLT av folk. Det solades vid Karlbergs slott, picknick vid vattnet, alla uteserveringar var fyllda till max och det var nästan trångt på trottoarerna. Solen får verkligen svenskar att glömma allt om karantän haha.

.

.

Det blev i alla fall bullar från Bröd & Salt, en säsongens längd från Fabrique och mini-dammsugare från Bullar & Bröd. Supergott! Tanken var att jag skulle spara dessa godsaker, eller det mesta i alla fall, i frysen. Man måste ju passa på nu när lite caféer erbjuder rabatt! Men istället fick jag familjen på fika någon timme senare så mycket gick åt redan då :D

.

.

Jag måste verkligen slå ett extra slag för säsongens bulle på Fabrique, som även finns som längd. DEN ÄR SÅ GOD! Wallondeg, farinsocker och valnötter... my god vad jag älskar denna bulle!

.

Previous
Previous

Björnar i mängder

Next
Next

Bästa sconesen i mitt liv!!