Veckan som var

Hello darlings

Här har vi en liten tillbakablick typ en vecka tillbaka. Den har varit bra! Mycket skratt på jobbet, lite kul middagar och annat efter jobbet, brunch med en kompis och självklart massa fika!

Brunchen för en vecka sen skulle ske på Greasy spoon men med en timmes kö för att få plats där, och likaså på Pom och Flora, hamnade vi på Mahalo. Jag har bara ätit bowls där tidigare, och det är vad man oftast hör om. Vi testade dock deras amerikanska pannkakor denna gång, och blev inte besvikna! Både goda och riktigt snyggt serverade vilket jag ser som ett plus haha.

Sushi och kladdkaka

I torsdags blev det middag med min mamma och bror -sushi! och jag fick blommor av Marc i försenad födelsedagspresent. Gud vad jag äskar att få blommor! Gör mig lycklig i själen :D De gjorde sig och lite extra bra på bild med min kladdkaka också! Jag råkade tina en bit av kladdkakan när jag tog fram sockerkaka för att ta med till mamma i fredags, och eftersom man inte kan slänga mat var jag “tvungen” att äta den... hehe.

Jag måste också visa vilken fin present jag fick av min kollega Karina. Hon vet hur mycket jag tycker om te och köpte en tekanna med en liten ställning för ett värmeljus till mig. Så himla gulligt!<3

Previous
Previous

Alla hjärtans i stugan

Next
Next

Presenter!