Veckan som var

Vaccinerade tjejer!

Veckan har innehållit mycket jobb, mycket kvalitetstid med vänner och mycket gott!

Jag inledde veckan med att vaccinera mig. Jag drog med Noemi för att ta vaccin för TBE, och för mig blev det påfyllning och för henne första sprutan. Tänk så duktiga vi är! För er som läser detta och inte tagit vaccin mot TBE - gör det! En liten fästing kan skapa så himla mycket problem och olycka, och det kan så lätt undvikas! Helt klart värt pengarna.

Sen blev det en långfika med Annika. Vi har inte fått ihop våra scheman på länge så att vi äntligen kunde ses fick firas med en liten shoppingrunda och sen avrundning på Art Café. En sockerkringla för mig, och en croissant och citrontartlette för Annika - och allt kan rekommenderas! Mums! Vad vi inte kan rekommendera är det rådande modet i solbrillor!? vad pågår? Väldigt snabba brillor som bäst klär en hurtig man från Nacka om ni frågar mig. Men to each their own i guess!

Nya bilder

Veckans tecknade har varit centrerat runt Emma. Jag blev så otroligt inspirerad av hennes vackra bröllopsbilder; med det röda håret, läppstiftet, buketten och allt annat - magi! Två olika motiv landade det i och Emma verkar ha blivit väldigt glad för bilderna, vilket självklart värmer! :)

AW och helgen

Igår avslutade vi jobbveckan hemma hos Linnea. Det blev massa plockmat, snacks, dessert i olika former, bubbel och kul snack - precis som en fredag ska vara!

Hennes sambo Niklas hade dessutom varit gullig och bakat en kladdkaka till oss på dagen och när han drog till jobbet för att jobba natt blev det matfest galore för oss och man kan lätt säga att jag somnade i en matkoma igår haha. Idag har jag istället spenderat dagen med städning, rensning här hemma, träning, handling och nu avrundning med en kopp te!

Previous
Previous

Äppelkaka

Next
Next

Pre Valentine