Brunch med Sanna, och miss Clara!

Long time no see, igen!

Hej på er fina följare, ni tappra få som fortsätter kika in här trots att jag på sistone försvinner i perioder. (Ni är bäst!) Jag borde verkligen skämmas över hur sällan jag uppdaterar både blogg och portfolio. Jag har som nyårslöfte att hitta tillbaka till mina sunda rutiner- som bloggen är en del av! Ge inte upp på mig än!

Imorgon fyller jag år (grattis till mig!) och Sanna fyllde år förra söndagen. Eftersom vi har en vecka mellan våra födelsedagar har vi som tradition att bruncha och fira varandra i samband med det. En supermysig ursäkt till att unna sig pannkakor och drinkar med sin bästa vän<3 I år blev det brunch på Miss Clara där vi ätit en gång tidigare och var supernöjda!

Som ni ser på bilden verkar jag ha nått himlen! Jag kunde inte klaga på dagen som innehöll min vän, en superfin present, god mat och dryck och till råga på allt sol! Efter vår goda mat gick vi till Java Whiskers för att fråga om en katt Sanna anmält intresse för och sen hem till mig så Sanna skulle få se min nya lägenhet!

Vill ni ha en god brunch kan jag helhjärtat rekommendera Miss Clara. Se bara till att boka ett bord för det är poppis och blir snabbt fullt!

Det enda jag skulle ge minuspoäng för är att det var väldigt korta sittider och jag vill helst inte känna mig stressad när jag äter, men vi kan också ha haft otur med en fullbokad dag och lite tvär servitris.

Previous
Previous

Min födelsedag!

Next
Next

Lillejulens godasaker