Min födelsedag!

Hello darlings!

Ja då var det min födelsedag! Grattis till mig! :D 27 fyller jag, om någon undrar.

Jag ska erkänna att det varit en väldigt ensam födelsedag. Mamma är fast hemma med sin brutna arm och axel, Peter måste ta hand om sin pappa, Hannah är tillbaka i Skåne och Pappa vågade inte åka till Stockholm pga covid (som flera av mina vänner testat positivt för). Som ni förstår blev det lite ensamt… men men, jag bakade en tårta till mig själv, lyxade till det med bröd från Gateau till frukost och tog en promenad i regnet!

Jag tycker alltid födelsedagar är lite jobbiga. Det blir mycket tårar när jag reflekterar över var jag är i livet, vad som väntar och jag hamnar lätt i dåliga spiraler. Det blir lite extra illa när jag är ensam och ingen kan avbryta mina tankespiraler - då gäller det att försöka lura sig själv med glad musik, bakning, filmer eller vad som helst som höjer humöret! Jag borde bara vara tacksam för allt jag har och är, det är dock inte alltid så lätt att fokusera på det när livet mest bara känns som en börda. Jag jobbar på det dock - jag ska bli mer tacksam!

Jag trodde pappa och Charlotte skulle komma hit idag då pappa bad mig hålla min dag öppen, men när ingen hört av sig vid lunch misstänkte jag att det blivit inställt - men att de kanske glömt meddela födelsedagsbarnet (mig) haha. Han ringde iallafall vid fyra och meddela att det inte blivit någon tripp till Stockholm. Så fick jag ha en superfika ensam - jag hade bakat tårta, småkakor och sockerkaka! Det fanns mer än en person kanske behöver, men fyller man år så gör man! Jag var nog en rolig syn i myskläder och full sminkning med en hel fikabuffé framför mig haha.

Jag hoppas ni alla haft en fantastisk helg! Puss!

Previous
Previous

Kreativitet över kvalitet

Next
Next

Brunch med Sanna, och miss Clara!