Första snön har fallit!

Hello darlings!

Snön är här, och det har nog ingen i Stockholm missat. Kanske ingen på annat håll i landet heller. Vi gick ju från 15 grader och vårfint i Stockholm till snökaos, orange varning från SMHI och rekommendation om att stanna inne.

Just nu faller snön snabbt och tätt. Det är snö på hela gatan och varje bil åker runt med en rejäl hög på taket. Tur nog sitter jag hemma och har en utbildning på distans så för mig är det rätt trevligt. Jag kan dricka te, titta på snön och mysa runt här hemma i mjukiskläder. Det blir bara bättre av att jag har lite julfika här hemma med saffranskakor och att jag adventspynta igår så mina fina sdventstjärnor lyser i båda rummen <3

Har ni börjat pynta? Jag tänker att adventspynt ska upp nu, men julpynt till max kommer senare!

Sushi och snö

Helgen spenderades hemma, både pga snön och rekommendationen om att stanna inne. Men också eftersom jag varit helt galet trött, sådär så man somnar mest hela tiden! Vet inte helt vad det beror på men misstänker allt mer att min “influensa” nyligen var covid, och min kropp mår inte sådär jättebra efter det.

I lördags kom min fina mamma hit. Vi gick och åt sushi, fick gå hem i snöstormen som plötsligt kommit över oss och sen spenderade vi några timmar hos mig. Vi tittade på serier, mamma hade med hemmabakad saffranskaka och pepparkakor, hon fick prova min cefaly (en liten maskin som behandlar min migrän) och så fick vi tid till att prata ikapp och spendera dagen under en mysig filt med julte i kopparna. Mys!

Söndagen blev en dag för fix på hemmaplan, lite plugg, julpynt och ritande. Det var en skönt kontrast till min superhektiska fredag med jour på jobbet, otrevlig personal, stress och sen en supermysig långfika med Annika på ART i tre timmar. Stress och socialisering måste vägas upp av lite ensamtid och tystnad i hemmet <3

Hoppas ni har det bra i snön!

Previous
Previous

Födelsedagsvecka!

Next
Next

Fars dag och katter i tröjor