Helgen som gav mig liv

IMG_6988.JPG

Hej kära ni,

Wow så bra jag mådde av en riktig långhelg. Jag åkte alltså ut till stugan (Frölichgården) på tisdag kväll förra veckan, och tack vare distansjobb på onsdagen och lite ledighet som kunde tas ut fick jag vara ledig från ons kl.15 till och med söndag! DRÖM! Sådana perioder får mig verkligen att inse att det är så livet ska levas. Man ska leva och må bra, inte bara jobba på ett syrefattigt kontor.

Dagarna i stugan var supersoliga och började därför med en joggingtur längst med vatten och åkrar, följt av frukost och avkoppling i det fina vädret. Självklart lite stugfix också, och galet mycket bakning. Vi snackar alltså om 1-2 saker som bakades varje dag. Det blev dock inga kardemummabullar trots att det var kardemummabullens dag i lördags, ska fira lite i efterskott denna vecka tänker jag!

Jag längtar redan tillbaka till fågelkvitter, att vakna av solen, familjetid och egentid, grillat, fika i trädgården och tid för att andas ut. Det får mig både att bli lite bitter över livet på kontoret även om jag är tacksam över att ha ett jobb, men det gör mig också taggad på att kämpa mot en annan tillvaro med arbetstider jag kan kontrollera och mer tid för det viktiga i livet.

Jag hoppas ni alla haft en superfin dag, och att ni hade en mysig kristi himmelshelg med ledighet!

Mer firande!

Vädret, temadagar och långhelgen var faktiskt inte vår enda anledningar till firande. På tisdagen fick Charlotte sin första dos av covid-vaccin och på onsdagen hade hon namnsdag! Det firades med att de köpte “halva” som är en känd bakelse från Bivur i Köping. Tyvärr var vi inte så imponerande av denna skapelse med smörkräm eller vaniljkräm i mitten av en bulle, med lite päronglasyr på. Kul att prova men ingen repris tack!

ps. kolla in sista bilden här ovan när Hannah fixa bagarstugan! Hon murade ugnen inifrån och höll på en hel dag för att få den klar! Så bra jobbat :D

IMG_6934.JPG
IMG_6924.JPG
Previous
Previous

Karina 26år!!

Next
Next

Hembakatdagen