Kreativitet över kvalitet

Hello darlings!

Det verkar ju som halva samhället är sjuka just nu, är det inte coivd är det influensan, förkylningar eller magsjuka som härjar. Jag brukar alltid slippa undan, men på annandagen vaknade jag upp med halsont och det som jag trodde var en liten förkylning eller halsfluss visade sig vara flunsa. En vecka var jag knäckt av ömmande bihålor, hosta som gjorde det svårt att andas och en hals för svullen för att svälja annat är potatismos.

Kanske tänker man att det måste varit fruktansvärt? Nej nej, jag kan säga att det var fantastiskt! Jag hade så mysigt här hemma med te och Iprensa. Det blev massa naps, mycket sittande på golvet i duschen när jag inte orkade stå och hela ansiktet ömmade, men också massa skapade! Jag ritade som aldrig förr, skrev och kom igång med virkning och stickade som jag inte gjort på superlänge!

Det jag skapade var absolut mer för att det var kul än för att det blev bra. Jag fick till lite grytlappar och glasunderlägg med garner jag hade hemma och några som jag köpte till. Utöver det blev det även att måla en kopp till min “crazy plant lady”-mamma och till slut även en del målade på ljus! Så himla mysigt!

Det kommer absolut mer pyssel här snart, jag har en beställning av garn på väg och stora planer!

Previous
Previous

Livet på sistone

Next
Next

Min födelsedag!