Norrköping & barnkalas

Första seminariet för chefsutbildningen

Hej halloj!

I höstas fick jag besked att jag kommit in på det vi kallar för “chefsförsörjningsprogrammet” i myndigheten jag jobbar. Jag påbörjade chefsträningen med en skuggningsvecka i februari där jag fick följa en chef, och nu har jag haft mitt första seminarium. Vi fick åka tre dagar till Norrköping och varvade hotellfrukostar med föreläsningar.

Det var superkul att få träffa hela gruppen och diskutera våra förväntningar och rädslor inför chefsrollen. Våra föreläsare var toppen och lyckades en av dagarna få sex timmar av förvaltningspolitik att vara roligt - mycket imponerande!

Norrköping lämnar framför allt avtryck på hela gruppen med sin goda mat till humana priser. Det var en riktig chock och fröjd för oss stockholmare haha.

Barnkalas

Lördagen, idag, började med en mysig frukost med Noemi. Sedan följde barnkalas för att fira Elle som fyller fem år. Hon hade självklart enhörningstema och allt gick i regnbågens färger. Sam, hennes lillebror på åtta månader, gjorde en kort visit innan han somnade och jag hann med lite gos på vägen till vagnen.

Elle och jag gjorde en dela sist vi sågs om att ha matchade frisyrer nästa gång vi skulle ses. Hon fick därför välja frisyr och skicka en bild. Instruktionen blev att jag skulle ha en “Elsa-fläta”. Det är en fläta av luggen som går bak, en tofs med flätan och resten av håret och sedan en fläta av tofsen. Kanske inte min favorit-llok för mig själv, men vad gör man inte för Elle!

Previous
Previous

Livet på sistone + kiffli

Next
Next

Visby strand - nytt hotell