Visby strand - nytt hotell

Hello darlings

Mitt halvtidsliv på Visby fortsätter! Denna gång fick jag bo på ett nytt hotell för mig; Visby strand. Det var ett mysigt hotell i ett gammalt bryggeri med en fin look (även om rummen och pooldelen behöver uppdateras). Jag bodde bra, åt supergod frukost varje dag och fick utnyttja både gym och pool för mig själv. Det fanns även en torrbastu och en ångbastu men de hann jag inte med att använda denna gång.

Maten på hotellet var god men onödigt dyr vilket är lite synd. Dock är ju all mat i Visby dyr, mer så än i Stockholm om man kan tro det. Jag unnande mig lite extra gott denna gång med både middag hotellet och sushi på Kasai med en kollega. Det var väl värt pengarna för den mysiga atmosfären och upplevelsen.

Med det nya hotellet fick jag också en ny väg till jobbet. Lite längre och jobbigare, och den innebar många återvändsgränder och stunder av förvirring för mig haha. Till slut listade jag ut den rätta vägen och fick då gå längst med havet vilket kändes lyxigt även om det regnade mest av tiden.

Previous
Previous

Norrköping & barnkalas

Next
Next

Landet med Lilleman