Rosendal med Sanna

God bless

Sån tur att vi hann med Rosendals trädgårdscafe innan vädret vände från sol och fint till regn och storm med lite kyliga studer! Ibland ska man ha lite tur!

I vanlig ordning började vi med en promenad runt om och i trädgården. Vi fotade växter och varandra, kikade på det som såldes i växthuset och butiken, spejade på bra platser för framtida photoshoots och annat sånt som hör till. Vi lyckades faktiskt få bra sittplatser trots alla besökare och kunde sitta i solen och njuta av massa god fika och prata ikapp vad som hänt på sistone.

Innan vi gick passade jag på att shoppa lite! Det blev en liten vas, två bokmärken i metall och en bukett med otroligt vackra blommor att ta med hem! Självklart förtjänade Sanna också blommor och vi spenderade promenaden tillbaka till stan med att samla på oss blommor i en take away-mugg till henne!

En 10/10 dag helt enkelt!

Det sista ni ser är en sida i min skissbok. Jag tog massa bilder under dagen, och väl hemma ritade jag saker jag sett och fotat - En fontän, en ballong, en staty, blommorna i Sannas mugg, ankor och annat. Det var en superkul övning för att både hålla kreativiteten levande, och för att fundera över dagen och uppskatta allt jag sett! Det kan varmt rekommenderas! :)

Puss och hej!

Previous
Previous

En helg på landet

Next
Next

Utforskar gouache