Livet på landet

IMG_5659.JPG

Hello darlings

Ja helger på landet börjar bli standard - och härligt är väl det!

Denna helg kantades tyvärr av sämre väder än de senaste tripparna dit, och mer smärta än vanligt. Smärtan är delvis till följd av att jag ramla i trapphuset hemma i fredags, och knän mot en stentrappa i full fart är smärtsamt :( Smärtan är även av den mer positiva formen träningsvärk efter att jag spenderat större delen av helgen med att kratta löv, gräva och bära stockar - Ja trädgårdsarbete helt enkelt! Det gäller ju nu att få trädgården redo för våren. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag ser fram emot när uteplatsen är klar med lampor, blommor och hängmatta. Kommer vara dömysigt!!

Helgen bestod även av att grilla korv i vårsolen, som varvades med hagel och snö. Att mysa med Luna, träffa Hannah som blivit sjuk och fått åka hem från skolan i Skåne, ta en liten roadtrip med Annika och måla lite lister och andra grejer i stugan.

 

Innan helgen på landet hade jag en riktigt mysig tid på jobbet i slutet på veckan. Linn kom äntligen tillbaka och det firande vi med blommor och. hennes favvosnacks. Det blev även lunch ute med några kollegor och jag smet förbi Thelins för att hämta ut lite bullar. Med anledning av kosläppet i lördags kunde man under fredagen hämta ut gratis bullar på flera bagerier och konditorier som Arla samarbeta med. Tur för mig var Thelins vid jobbet ett av dessa ställen! Det blev även middag med Mattias, kvällsfika och promenader längst med vattnet. En rätt bra vecka och helg helt enkelt! Nu hoppas jag bara denna vecka lever upp till ribban som förra satte.

Previous
Previous

Första valborg i stugan!

Next
Next

Livet på sistone